Kondomplan

Är du en av de där som går runt med kondomer på dig och tänker att du ska vara duktig och skydda dig alltid men som liksom glömmer bort det när det väl är dags för sexytime? Det är lätt hänt, och det är lätt att en ångrar sig efteråt när det börjar klia lite i mufflan eller det där "anonyma" brevet från landstinget dimper ner på hallmattan. Och tänk vad jobbigt det är att gå och vänta på nästa mens som en unge som väntar på tomten, eller att gå och fundera över om den där tjejen verkligen åt p-piller som hon sa så det inte springer runt flera miniversioner av dig i världen.
 
Det är ju en sån enkel grej egentligen. Gummit på, klart! Men vi är faktiskt skitdåliga i allmänhet på att se till så det blir av och skitmånga blir smittade av könisar precis hela tiden. Och ingen är skyddad utan kondom (eller avhållsamhet.)
 

RFSU har gjort en kondomplan som de beskriver som en virtuell kompis att prata kondomer med. Spana in den här:

http://kampanj.rfsu.se/sverige/kondomplanen/
 
 
 
 

Ny kategori: Frågelådan!

 
 
Funderar du över någonting? Vill du bara prata av dig eller ha ett råd i allmänhet? Vill du veta hur spermierna egentligen hittar fram till ägget, vilket det vanligaste preventivmedlet är, vad genus egentligen betyder, ha tips på hur du har analsex på bästa vis, eller hur du frågar chans på den där sötisen i parallellklassen? Shoot så gör jag mitt bästa. 

40 dagar.

Nej, det blir inget bloggande. Den här bloggen skulle inte bli personlig, inte mycket i alla fall, utan handla om sex och politik och allt däromkring men det personliga är i fokus just nu. I 40 dagar har jag varit singel nu. Hjärtat gör fortfarande ont och kärleken finns kvar, precis som saknaden. Det lurar eventuellt nytt jobb och andra förändringar runt hörnet och jag hoppas att jag återkommer inom kort med alla bra tankar och tips jag bär omkring i huvudet så länge. Var rädda om varandra.

RSS 2.0