40 dagar.

Nej, det blir inget bloggande. Den här bloggen skulle inte bli personlig, inte mycket i alla fall, utan handla om sex och politik och allt däromkring men det personliga är i fokus just nu. I 40 dagar har jag varit singel nu. Hjärtat gör fortfarande ont och kärleken finns kvar, precis som saknaden. Det lurar eventuellt nytt jobb och andra förändringar runt hörnet och jag hoppas att jag återkommer inom kort med alla bra tankar och tips jag bär omkring i huvudet så länge. Var rädda om varandra.

Kommentarer
Postat av: Gaymasen

40 dagar redan? Eller ja 47 nu då. Jisses vad tiden går fort.

Och nej så är det ju. Oftast de med mindre penisar kan bli bra stora i stånd medan de större är liksom fina att titta på, men mindre roliga i det praktiska. ^^

2012-08-11 @ 14:27:53
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Sandra

Läste ditt inlägg om abort lite längre ner och blev ledsen. Ledsen över mänskligheten som är så inhuman att man tycker det ska vara en kvinnlig rättighet att döda sin avkomma :( Jag förstår verkligen inte varför det ska behövas. Kan man inte tänka sig att ta hand om ett barn, ta inte risken att bli gravid eller göra någon gravid då. Svårare än så är det ju inte. Varför kan inte kvinnor och män tänka efter lite före istället för att ta den lätta men vidriga vägen ut om olyckan skulle vara framme.

Svar: Hej Sandra. Tack för din åsikt, som jag inte alls delar för fem öre men som du ändå får uttrycka med full rätt. Det är klart att det måste vara en MÄNSKLIG rättighet att få bestämma över sin kropp, vare sig det gäller kvinnor eller män, rätten att göra abort, skydda sig, ändra utseende eller vad det nu kan handla om. Det är lite svårare än vad du beskriver, faktiskt, och av alla som gör abort är det ett fåtal som använder abort som en preventivmetod och de flesta tycker nog att den vägen är allt annat än enkel. Preventivmedel är inte 100% säkra - kondomer kan spricka eller åka av, p-medel kan påverkas av olika omständigheter och olyckan kan vara framme hur noga du än är. Vissa måste göra abort av medicinska skäl och vissa klarar verkligen inte att ta hand om ett barn, eller ett barn till. Jag tycker möjligheten att få ta bort en cellklump är är otroligt mycket bättre än att det kommer oönskade barn till världen. Barn som kanske aldrig kommer få uppleva hur det är att vara trygg och älskad eller få möjlighet till ett bra liv. Och rätten till abort räddar liv. Varje DAG dör 800 kvinnor för att de blivit gravida. 99 procent av de drabbade finns i fattiga länder. Med tillgång till preventivmedel, läkarvård, sexualundervisning och säkra aborter kan de räddas.
Fröken röd.

2012-08-12 @ 17:18:15
Postat av: Gaymasen

Tack!

Tanken är god, som sagt. Men det känns för äckligt att kissa i en blöja när man är medveten om det liksom. ^^

2012-08-19 @ 16:57:08
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0